top of page

WIST U DIT AL?

​Casa Mundo is zoveel meer dan een plaats om iets te eten & te drinken. Zoals u aan onze agenda en foto's kan zien, willen wij u een ontspannende, aangename plek aanbieden voor jong & oud.

Daarnaast bieden wij u ook een aantal andere services aan, waarmee wij u willen verwennen. Een overzicht.... 

FLEXI- & STUDENTENJOBS

Gemotiveerd om deel uit te maken van het Casa Mundo Team? Kom u spontaan aanbieden @Casa Mundo of contacteer ons op casa.mundo@hotmail.com

IMG_3941.JPG

MOGELIJKHEDEN

Bij ons kunt u ook terecht met grote groepen, voor zaken-diners en rouwmaaltijden. Er kunnen, indien vooraf afgesproken, menu's worden samengesteld.

Daarnaast zijn wij ook rolstoeltoegankelijk.

CADEAUBONNEN

Zin om iemand plezier te doen met een leuke cadeaubon om lekker te komen eten of gewoon gezellig een glas te komen drinken? Wij bieden u deze aan voor een prijs die u zelf kiest!

WTC SUR PLACE

De Casa Mundo is de trotse thuisbasis van de wieler-vereniging "WTC Sur Place". Voor alle inlichtingen over de vereniging of wenst u deel te nemen, surf dan naar hun website!

Wekelijkse afspraak op zondagmiddag! 

KIDS CORNER

Ook aan de allerkleinsten wordt er gedacht! Wij beschikken over een ruime speelhoek voor uren speelplezier. Tijdens de zomer zijn er ook buiten speelmogelijkheden.

IMG_4521.jpg

INFOPUNT LEIESTREEK

Bij ons zijn er ook een heleboel brochures te vinden over evenementen en zaken bij ons in de streek. Spring dus zeker eens binnen!

bottom of page